Versenyek itt-ott, amott, mindenütt

A Dombóvári VASE atlétáinak alig fejeződött be április közepén a mezei futások szezonja – ahol a gimnazista lányok többek között egy csapat bronzérmet is  szereztek – megkezdődött a pályaversenyek időszaka.

A különböző korosztályok a szekszárdi idénynyitóval kezdtek – Éva Viktória és Iberhardt Bence is győzött 100 m-en – majd a megyei korcsoportos diákolimpiákkal folytatták, ahol győzelmeket és dobogós helyezéseket értek el a különböző dombóvári iskolákba járó atlétáink. A kirándulások, érettségik miatt erősen foghíjas indulói létszám ellenére  Szőke Hédi (Apáczai szakközép, Iberhardt Bence HEMI, az Illyés Gimnazista Éva Viktória, valamint a 4X400 m-es váltó is jogosult a Győrben rendezendő országos döntőn való részvételre.

Május 7.-én az Országos Váltóbajnokságon az U18-as 4×800-as leány váltónk a 4., az U20-as 4 x800-as váltónk az 5.helyen végzett Kecskeméten, szép verseny keretében.

Május 14-15.-én, Győrben, rendezték az Országos Csapatbajnoki Elődöntőt, ahol erősen foghíjas létszámmal tudtunk csak rajthoz állni. Azért egy kis öröm ért bennünket: Szalai Zóra 1500 m-en szép egyéni csúccsal nyerte futamát az idősebbek előtt.

HAJRÁ, GYERÜNK DOVASE, NEM ADJUK FEL SOHASE!