Sportágválasztó 2023.

Ismét lezajlott a sportágválasztó Dombóváron, amely ezúttal is Dombóvár Város Önkormányzatának és a Dombóvári Sportszövetségnek a közös programja volt az Ujvári Kálmán Sporttelepen, illetve a Farkas Attila Uszoda területén. Elérte célját a rendezvény, hiszen a kisiskolások számos pozitív élménnyel térhettek haza, az óvodások rekord létszámmal vettek részt a sporteseményen és már negyedik alkalommal igazi összefogással, a sportegyesületek közreműködésével, a nevelési és oktatási intézmények aktív részvételével zajlott le.

Egyesületünk is készült a rendezvényre, hiszen több állomásos atlétikai versenyszámokat tartalmazó ügyességi pályákat rendezett be, ahol versenyző korú aktív sportolóink segítették az iskolásokat, óvodásokat . Lehetett szökdelni, magasat ugrani, gátat futni különböző magasságokban, célba dobni, helyből távolt ugrani, időre gyorsulni…

Külön örömünkre meghallgathattuk – a színpadi beszélgetések alkalmával – Vindics-Tóth Lili Anna és Vindics Balázs élménybeszámolóját az Atlétika világbajnokságról, jövőbeli céljaikról, terveikről, az időbeosztásról, helyes táplálkozásról.