Sport XXI – Dél-Dunántúli Régió pályabajnokság 1.forduló

SZEKSZÁRD, 2020.09.17.

Arany és bronz érem Szekszárdról

A hosszúra nyúlt kényszerpihenő után a legkisebb atléta palánták is végre a versenypályára léphettek és megmutathatták, hogy mit tanultak a nyári edzőtáborban és az újra kezdődött edzéseken.
Régiónkban hagyományosan a szekszárdi atlétikai pálya ad otthont az U11 és U13 korosztály pályaversenyének. Mindkét korosztálynak a futó-dobó- és ugró versenyszámokban kellett bizonyítani.

A versenyzést az U11-es csapatok kezdték. Csapatunk az futó és ugró számokban remekelt. Távolugrásban, hármasugrásban és 800 méteres akadályfutásban is a legjobbak lettek, a sprint- és szlalomváltóban a második helyet szerezték meg, így összesítésben megnyerték a versenyt.

A győztes U11 csapat tagjai:  Horváth Ábel, Deli Dominik, Baranyai Martin, Gál Zsófia,  Lengyel Ádám, Bartók Zília, Zsák Liliána, Deli Dorina.

Végeredmény:
1. DOVASE
2. Szekszárd „A”
3. Kalocsa „A”
4. PSN Zrt
5. Kalocsa „B”
6. Szekszárd „B”
 

13 p.
14 p.
17 p.
27 p.
33 p.
42 p.

A „nagyok” magasugrás, kislabdahajítás, hármasugrás, 60 m gátfutás, 8×50 m váltófutás és a 2000 méter síkfutás versenyszámokban bizonyítottak.

A bronzérmes U13-as csapat:  Müller Botond, Szabó Milán, Mándli Zétény, Éva Nikolett, Fónai Rebeka, Nagy Fruzsina, Tóth Anna, Lakatos Anna(Kalocsa)

Végeredmény:
1. Szekszárd „sárga”
2.  PSN Zrt
3. DOVASE

Csapatokat Halmainé Horváth Katalin és Lakatos Lamm Viktória készítette fel.

A verseny végén a résztvevők matricát és nektarint kaptak.

Folytatás a második fordulóval szeptember 27.-én, vasárnap Kaposváron.

HAJRÁ, GYERÜNK DOVASE, NEM ADJUK FEL SOHASE!!!