Leány akadályfutók edzőtábora, válogatott behívók

Edzőtábor külföldön  és  itthon

A Magyar Atlétikai Szövetség évek óta megszervezi a legjobb korosztályos leány akadályfutók edzőtáborozását. E keretnek kezdetektől tagja Tóth Lili Anna – a DOVASE volt versenyzője – valamint tavaly óta Tamás Zsófia serdülő korú versenyzőnk is. Idén április elején a horvátországi Medullinban töltöttek el 10 napot, majd egy hét szünet után a tatai Olimpiai Központ adott otthont felkészülésüknek. Zsófi felkészülését csak kisebb sérülés akadályozta, ennek ellenére az Országos Mezei Futó Diákolimpiai döntőn egyéni 7. helyezésével járult hozzá a Szt. Orsolya Iskolaközpont leány csapatának 4.(várakozáson felüli) helyéhez. A jól sikerült edzőtáborok reméljük újabb lökést adnak az idei versenyeken való eredményes szerepléshez.

MÁS :
Az Atlétikai Szövetség  értesítése alapján  egyesületünk – a  DOVASE – 2 sprintere is bekerült az Ifjúsági Európa Bajnokságra készülő atlétaválogatott bő keretébe.

Göblyös Csenge 100 m-en, Farkas Bence pedig 200 és 400 m-en lett a keret tagja. Az idei év soron következő versenyei döntenek arról, hogy számít-e rájuk a szakvezetés a nyáron, GYŐRBEN  megrendezésre kerülő világversenyen, ahol a 2001-ben és 2002-ben születettek jogosultak az indulásra. Kemény, szép feladat lesz, de mi bízunk Tar Imre edző tanítványaiban.

Hajrá, gyerünk DOVASE, nem adjuk fel SOHASE !