Rekord létszámú részvétel a Kölyök Atlétika versenyen

2020.03.03. — Dombóvár, Szt Orsolya Isk.

A tavasz első keddjén ezúttal, a Szent Orsolya Iskolaközpont volt a házigazdája, a DOVASE egyesület négy Kölyök Atlétika csoportjának versenyén. Izgalmas feladatok elé néztek edzők és versenyzők, hiszen 140 gyermeket osztottunk el csapatokba, öltöztettünk fel nyolcféle színű mezbe és koordináltuk a verseny zökkenőmentes lebonyolítását.
Négy helyszínen folytak az ügyességi számok: Fazekas Gáspár edző, szakmai vezető, a sprintváltó versenyét, Lakatos Lamm Viktória edző, az igen közkedvelt Forma-1 versenyszámot, Halmainé Horváth Katalin edző a – DOVASE ifjúsági atlétáinak segítségével –  a medicinlabda dobást és az ugrálókötelezést felügyelte.

A gyermekek lelkesen, mosolygó arccal, kipirulva, egymást biztatva, sportszerűen csinálták végig a versenyszámokat. Zárásként, 8 perces állóképességi futást szerveztük, amely egy jó felmérése is volt, a jövő héten megrendezésre kerülő Diákolimpia Városi Mezei futóversenynek.

A program végén, örömmel vette át minden kölyökatléta a jól megérdemelt oklevelet és sportszeletet!

📸📸MÉG TÖBB KÉP 📸📸

               Köszönjük a Kölyök Atlétika csoportvezetőinknek a szép számú részvételt!

Jó volt látni, most is és a korábbi versenyeken is, hogy az DOVASE támogatásával a négy iskola, milyen sok gyermeke ismerkedik az atlétikával, ezáltal kötődik a szakosztályhoz, amely hosszútávon megalapozza egyesületünk utánpótlás-nevelését, valamint a felnőtt korban elért saját nevelésű atléták nagyszerű eredményeit.
Ki tudja? Talán itt ügyeskedett a jövő Tóth Lili Annája, Göblyös Csengéje vagy – épp legújabb országos bajnokunk —  Iberhardt Bencéje?

Hajrá gyerünk DOVASE, nem adjuk fel SOHASE!!!