Minden jó , ha a vége jó….Tóth Lili Anna kétszeres fedett pályás junior bajnok!

Február 25-26-án, Budapesten a BOK  atlétikai  csarnokában rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség az Ifjúsági és Junior Fedett Pályás  Bajnokságot.  Atlétáink remekül helytálltak, s bebizonyították, hogy nem volt hiábavaló a november eleje óta tartó mindennapi edzés.

Az ifjúsági lányok mezőnyében 60 m síkfutásban  Berényi Natália  és Göblyös Csenge állt rajthoz, s nagyszerű futással Nati a 6. ,míg Csenge a 9. helyen végzett.

400 m síkfutásban Simon Kati élete első fedett pályás versenyén egyéni csúccsal lett 11.

A junioroknál Papp Bence évek óta a közvetlen élmezőny tagja.  60 m síkfutásban/ közepesen sikerült  rajttal/,  5.helyen ért célba. Eredménye meghívást jelent az utánpótlás korosztályú sprinterek edzőtáborába, a tavaszi szünetben Zalaegerszegre. Edzőtársa, Gáti Kornél csak mostanában kezdett rendszeresen edzésre járni. Első országos bajnokságán elfogódottan versenyzett, de a jelenlévő  szakemberek   jó véleménnyel voltak az ifjú sprinterről.

Középtáv futásban, Tóth Lili Annától vártuk az érmeket, s nem csalódtunk. 1500 m –en és 3000 m-en is esélyeshez méltó futást produkált, s meggyőző fölénnyel utasította maga mögé  korosztályát. Lili azon kevesek közé tartozik, akik duplázni tudtak a két nap során.

Tóth Lili Anna és Szabó Tünde a 3000 méteres síkfutás rajtjánál

Bízunk benne, hogy a betegségekből, sérülésekből  a többiek is felgyógyulnak, s a tavaszi szezon mezei és pályaversenyein tovább gyarapíthatják atlétáink  érmeiket , s szerezhetnek értékes helyezéseket.

A következő jelentős verseny március 11-én Kecskeméten az Országos Mezei  Bajnokság.

Mezőre ki, gyerünk, gyerünk atléták!