Jól startoltak a „kicsik” az újévben

2020.01.25. BONYHÁD, Atlétikai Centrum

A MASZ Sport XXI. programja,  a Dél- Dunántúli régióban 9 szakosztály, 26 csapatát,  összesen 208 gyermeket „mozgatott meg” szombat délelőtt a Bonyhádi Atlétikai Centrumban.

A DOVASE atléta-palántái közül, 4 csapat 32 fővel vett rész a 2020-as év első versenyén. Lelkesen készültünk a megmérettetésre, sokan – az új sportolóink, Kölyökatlétáink közül – életük első atlétika versenyén vettek részt. Volt is izgalom, sírás, szurkolás a verseny közben, majd öröm, vidámkodás hazafelé!

Az U11-es és U13-as korosztályban ugyanolyan versenyszámokban bizonyítottak a gyerekek: sprintváltó, helyből távolugrás, szemből magasugrás, medicinlabdadobás előre és hosszú gátfutás.

Az U11-es korosztályban a DOVASE narancssárga csapata győzött, egy ponttal a Szekszárdi Sportközpont „Garay” gárdája előtt, és nyolc ponttal az AC Bonyhád 9-10 évesei előtt.

A győztes csapat tagjai:
Deli Dominik, Lengyel Ádám, Lakatos-Lamm Lea, Nagy Rebeka, Gál Zsófia, Mati Borbála, Hegyi Emma, Bocor Hanga.

A DOVASE zöld csapata a 7. helyen végzett.
Csapat tagjai: Bartók Zília, Zsák Liliána, Márfi Réka, Tóth Szabina, Bálint Zsófia, Deák Rebeka, Kőszegi Kitti, Vislóczky Bence.

Eredmények – U11

Az U13-as korosztályban a Szekszárdi Sportközpont „kék” csapata nyert, megelőzve a PSN Zrt. „A” és az AC Bonyhád együttesét. Csapatunk ezúttal lecsúszott a dobogóról, így a negyedik helyen végeztünk.
Csapat tagjai: Müller Botond, Rácz Róbert, Lakatos-Lamm Bence, Fónai Rebeka, Éva Nikolett, Kovács Kincső, Bévárdi Kamilla. A piros csapat a 6. helyen zárta a versenyt: Horváth Dóra, Mándli Zétény, Fodor Réka, Mészáros Lili, Virág Emese, Fajcsi Botond, Dolák Zita, Szántó Dávid.

Eredmények – U13

Edzők: Fazekas Gáspár, Lakatos Lamm Viktória, Halmainé Horváth Katalin

Gratulálunk mindenkinek!

Hajrá, gyerünk DOVASE, nem adjuk fel SOHASE !!!