CSÚCSRA – CSÚCS!

Tóth Lili Anna, városunk ígéretes junior korú atlétája ismét kiválóan teljesített. Július 3-án és 4-én, Székesfehérváron rendezték meg a   Gyulai Memoriál  Nemzetközi versenyt, mely ebben az évben már a világ legjelentősebb atlétikai eseményei közé emelkedett.

Olimpiai és világ, valamint Európa bajnokok sora indult a különböző verseny-számokban,s szerzett maradandó élményt a jelenlévőknek és a tv nézőknek. Az első napon ennek keretében szerveztek egy nívós női 3000 m-es akadály-versenyt. A cél az volt, hogy ebben a rendkívül erős mezőnyben– többek között etióp, kenyai eritreai, algír futók között –  mérethessék  meg magukat a magyar lányok. Anna egyedüli junior korúként rajtolt a felnőttek között, s állt nagyszerűen helyt. A 15 tagú mezőny leggyengébb idejével rendelkezett, de nagy akarattal, fegyelmezett futással végzett a 10. helyen.

Ideje 9:55,74!!! Hatalmas országos junior csúcs!!!

Az idei Felnőtt Magyar Bajnokságon elért rekordját adta át a múltnak. Ezzel megerősítette helyét a korosztályos európai ranglista élén. A július 20 – 23 között Olaszországban megrendezendő Junior Európa Bajnokságot reméljük sok-sok dombóvári és Tolna megyei figyelemmel követi, s szurkol  a sikeres  szereplésért.

Hajrá, gyerünk  DOVASE ,

Ne   adjuk  fel   SOHASE !