Bronzérmes szombat

BONYHÁD, Atlétikai centrum 2019.12.07.

Az évtized utolsó Sport XXI versenyét rendezték a Dél-dunántúl régióban. Helyszín a Bonyhádi Atlétikai Centrum volt, ahol pörgős versenyben dőltek el a teremverseny második fordulójának helyezései. Négy versenyszám forgószínpadszerűen zajlott a két korosztályban: medicinlabda fej felett előre, medicinlabda két kezes mellső, hármas-/ötösugrás és sprintváltó. A végén pedig jó hangulatban zajlott a gátváltó.

Az U11-es korosztályban 14 csapat versenyéből a Szekszárdi Sportközpont „piros” csapata került ki győztesen három versenyszámot is megnyerve, második helyen a dusnokiak végeztek, a bronzérmet a negyedikkel azonos pontszámmal a DOVASE „A”-csapata szerezte meg.

A Bronzérmes csapat tagjai:
Lakatos-Lamm Bence, Horváth Ábel, Mándli Zétény, Tobler Péter, Lakatos-Lamm Lea, Deli Dominik, Kovács Kincső, Szabó Milán.

A DOVASE másik U11-es csapata a 12 helyen végezett. A  jövő kis bajnokainak, a  legfőbb cél a tapasztalat szerzés volt, hiszen többen, életük első versenyén vettek részt.
Csapat tagjai:
Bocor Hanga, Hegyi Emma, Bartók Zília, Bévárdi Kamilla, Pávkovits Gyöngyvér, Lengyel Ádám, Zsák Liliána, Kőszegi Kitti.

Az U13-as korosztályban is szekszárdi győzelem született, ezüstérmes lett a pécsi PSN Zrt., a bronzérem itt is dombóvári atlétapalánták nyakába került.

A bronzérmes csapat tagjai:
Szőke Hédi, Faour Míra, Bite Mihály, Marton Bence, Szabó Vince, Kovács Dávid, Kovács Zoé, Éva Nikolett.

Hetedik helyezett csapat tagjai:
Tóth Anna, Horváth Léna, Müller Botond, Raptisz Alexisz, Rácz Róbert, Vass Dániel, Deák Rebeka.

A 2007-es születésűeket  „Újonc lettem” pólóval búcsúztattuk, a DOVASE csapatából 8 főt , akik  jövőre az újonc korosztály bajnokságain bizonyíthatnak. (a képről hiányzik Ozorai Zsóka)

Gratulálunk az eredményekhez!

A gyerekeket felkészítették:
Tarr Imre, Fazekas Gáspár, Lakatos-Lamm Viktória, Halmainé Horváth Katalin.

Hajrá, gyerünk DOVASE, nem adjuk fel SOHASE !!!