HURRÁ! Ismét együtt vagyunk!

Március közepe óta nem tarthattunk közös, csoportos edzéseket.  Edzőink a versenyző korúaknak egyéni és kiscsoportos edzésterveket  készítettek, az előkészítő csoportosok rövid videós ajánlásokat és gyakorlatokat kaptak, hogy ne essenek ki a ritmusból. Azért az mégis más volt, mint találkozni a társakkal, edzőkkel …               

Május 11-től kötöttségekkel (távolságtartás, gyakori kézmosás, sportfelszerelésben edzésre  érkezés, öltöző használat tilos stb.), de ismét közösen edzhetünk!  

Kedves Sportolóink!  Kedves Szülők!

Egyesületünk vezetésének, edzőinek  nagy örömére szolgál, hogy ismét együtt lehetünk. Várhatóan június elejéig  csak szabadtéren és meghatározott feltételek mellett végezhetjük az edzéseket, de mi ennek is örülünk. Jó volt látni az első közös foglalkozásokon a szinte hiánytalan létszámot, a lelkesedést. 

A kicsiknek és szüleiknek üzenjük: Nem baj, ha néha” eltörik a mécses”…  Sportágunk sok-sok örömet okoz és keménnyé, harcossá tesz! Azon leszünk, hogy jól érezzétek magatokat. Aki sokat tesz a sikerért, az a korosztályában a legjobbak közé emelkedhet!

Tudjátok:
HAJRÁ, GYERÜNK DOVASE, NEM ADJUK FEL SOHASE !