2. Ugró-dobó nap

VÁROSI UGRÓ – DOBÓ SPORTNAP

 A Dombóvári VASE 2018. szeptember 26.-án rendezte meg immár második alkalommal az „ugró és dobó” sportnapját. A város önkormányzatával kötött „Támogatási Szerződés” feltétele többek között évente két alkalommal olyan rendezvény szervezése, ahol a városlakók részt vehetnek az egyesület rendezvényén, kipróbálhatják az atlétika különböző versenyszámait, felmérhetik edzettségi állapotukat.

Az idei első rendezvény a júniusban tartott Sziget-erdei futókör avató évfordulója volt, most pedig a magas-távol-hármasugrás, a gerelyhajítás, diszkoszvetés, kislabdahajítás, füleslabda dobás, „sípoló gránát” vetés, súlylökés lehetőségét ajánlotta a résztvevők figyelmébe a DOVASE vezetése és a versenyzők.

Több, mint százan vettek részt a programon: a rendezők örömére mindhárom középiskola, a belvárosi és a Szt.Orsolya Iskolaközpont diákjai is szép számmal próbálták ki a versenyszámokat. Külön öröm, hogy a testnevelésből érettségire készülők, a rendvédelmi szervekhez jelentkezők adták a zömét a résztvevőknek.

Köszönet minden résztvevőnek!

Hajrá gyerünk DOVASE, nem adjuk fel SOHASE !